Bakan Çavuşoğlu, yayımladığı mesajla BRTK’nın kuruluş yıl dönümünü kutladı

0
73

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun (BRTK )60’ıncı kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çavuşoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“60 yıl önce Kıbrıs Türkü’nün haklı davasınınsesi olamak ve mücadele yıllarında halkın birlik ve beraberlik içinde kalmasını sağlayarak morallerini üst seviyeye taşımak amacıyla, “Bayrak, Bayrak, Bayrak” anonslarıyla yayın hayatına başlayanKıbrıs Türk Mücahidinin sesi Bayrak Radyo Televizyon Kurumu,bugün üstlendiği bu önemli ve tarihi misyonu yerine getirmeye devam etmektedir.
BRTK, zorlu mücadele günlerinde, olağanüstü koşullar altında gerçekleştirdiği yayınlarla Kıbrıs Türkü’nüntoplumsal mücadelesine katkı sağlayan çok önemli bir kurumumuzdur.
Bu nedenledir ki; kuruluşundan bu yana, Kıbrıs Türk halkının en güvenilir haber kaynağı olmayı başarmış, ulusal bilincin güçlenmesine katkı sağlamış ve kamusal yayıncılık sorumluluğu ile her kesime eşit yaklaşan, güçlü kadrosuyla Kıbrıs Türk’ünün en güçlü sesi olmuştur.
Mücadele dolu 60 yıl içerisinde,tarihi misyonu yerine getirmek adına Bayrak Radyo Televizyon Kurumu altında hizmet veren tüm değerli personelinizi şahsınızda tebrik eder, başarılarınızın ve ilkeli habercilik anlayışınızın devamını dilerim.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here