Kuzey Kıbrıs Yelken ve Denizcilik Festivali, Girne’de yapılıyor

0
94

Kuzey Kıbrıs Yelken ve Denizcilik Festivali, 17-25 Haziran tarihleri arasında Girne’de yapılıyor.

Girne Marina ve Akdeniz Yelken Kulübü organizasyonunda, ILCA-4, Optimist Kuzey Kıbrıs Turkcell Monohull Yelken Yarışı ve Halil Falyalı Balık Avı Turnuvasından oluşan 4 kategoride yarışmalara ev sahipliği yapacak festival başladı…

Girne Marina Genel Müdürü Karahan Şahin,bu güne kadar farklı yarışmalar düzenlediklerini belirterek, artık bu organizasyonları , bir festival çatısı altında topladıklarını dile getirdi.

Festivalin, Halil Falyalı Balık Avı Turnuvasıyla başladığını,turnuvaya 11 ekibin katıldığını kaydeden Şahin , festivale beklenenin üzerinde katılım olduğunu belirtti.

Organizasyona Türkiye ve KKTC’den katılım olduğunu dile getiren Şahin, hedeflerinin festivali gelecek yıllarda denizcilik camiasını etkileşimini arttıracak , uluslararası katılımlı bir etkinliğe dönüştürmek olduğunu ifade etti.

Akdeniz Yelken Kulübü Başkanı ve Eğitmeni Gökhan Erdoğan da Festival kapsamında , 4 ayrı kategoride yarışların yer alacağını dile getirerek, yarışmalara beklenenin üzerinde başvuru olduğunu belirtti.

Erdoğan, yarışma programı hakkında bilgi verdi.

Kuzey Kıbrıs Yelken ve Denizcilik Festivali 25 Haziran Pazar günü yapılacak ödül töreniyle sona erecek.

BRT

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here