Sucuoğlu: İnanarak ve çalışarak tırmanamayacağımız zirve yoktur

0
177

Başbakan Faiz Sucuoğlu  Antarktika zirvelerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağını dalgalandıran Kıbrıslı Türk dağcı Birkan Uzun’u tebrik etti.

Başbakan Sucuoğlu, Kıbrıslı Türklerin inanarak ve çalışarak tırmanamayacakları zirve, aşamayacakları hiçbir engel olmadığına vurgu yaptı.

Başkanı Başbakan Faiz Sucuoğlu, Kıbrıslı Türk dağcı Birkan Uzun’u tebrik etti; Antartika’nın en yüksek noktası olan Vinson Dağı’nda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayrağının açılmasıyla ilgili duygularını paylaştı.

Sucuoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıbrıslı Türk Birkan Uzun’un Antartika’nın en yüksek noktası olan Vinson Dağı’na tırmanması bizler için büyük gurur kaynağı iken, zirvede Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Bayrağını açması, bende daha da tarifi imkansız duygulara neden oldu. Genç kardeşimizi candan kutluyor , 7 zirvelik tırmanma serisinin 6’ncı ve 7’nci zirvelerinde kendisine başarılar diliyorum. Kıbrıslı Türklerin inanarak ve çalışarak tırmanamayacakları zirve, aşamayacakları hiçbir engel olmadığını bize bir kez daha gösterdiği için Birkan kardeşime ayrıca teşekkür ederim.”

 

HENÜZ YORUM YOK